Skapa användare | Webb
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att skapa en ny användare behöver du som administratör logga in på vår webbsida, login.infobricfleet.se

1. Klicka på Administration och sedan på fliken Användare.

2. Klicka på knappen Lägg till uppe till höger.

3. Skriv in den nya användarens mejl adress i fältet E-post.

• Du kan lägga till flera användare samtidigt genom att separera mejladresserna med mellanslag.

4. I fältet Användartyp kan du ange vilket typ av konto användaren ska ha.

5. Klicka på knappen Spara ändringar. Användaren är nu skapad.

Den nya användaren får nu ett aktiveringsmejl som förklarar hur man kommer igång och aktiverar sitt konto. I samband med aktiveringen så fyller användaren själv i sina uppgifter.