Göra en förar-ID tagg ogiltig (Ta bort tagg)
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att göra en tagg ogiltig behöver du logga in på vår webbsida, login.infobricfleet.se

1. Klicka på Förar-ID och se till att du är på fliken Förar-ID.

2. Sök fram taggen eller användaren vars tagg du vill göra ogiltig.

• Du kan söka fram taggen med hjälp av Sök här fältet uppe till vänster.

• Det går även att klicka på de tre strecken i kolumnhuvudet för Förare, klicka på Filter och söka.

3. Klicka på användaren eller taggen och välj Ogiltig tagg.

4. Nu hittar du taggen om du filtrerar fram Inaktiva förar-ID taggar med hjälp av filtret uppe till höger.