Asset Tracker Rechargeable

Modellbeskrivning

En batteridriven enhet som inte kräver extern ström. Upp till ett års batteritid vid position en gång per dygn. Välj själv hur ofta positionsdata ska skickas. Perfekt enhet om du har utrustning som du är rädd om och vill veta var den befinner sig.

Produkttyp:

Asset Tracker Rechargeable

Modellnamn:

TQ404

Teknisk översikt

Storlek

51 x 30 x 87 mm (L x W x H)

Varianter som kan konfigureras

Välj själv hur ofta enheten ska sända position. Enheten skickar automatiskt positioneringsdata när maskinen stannar, dvs den slutat vibrera.

Spänningsmatning

Internt utbytbart batteri med upp till ett års batteritid vid en sändning per dygn.

Laddning av batteriet

Laddare säljes seperat. Du laddar batteriet trådlöst genom en QI-laddare som du kan köpa hos oss eller från annan leverantör.

Miljötålighet

Vatten- och dammtålig enligt IP67 (IEC 60529)

Positionering

GNSS-mottagare

Triangulering via basstationer om enhet är inomhus så att GNSS-mottagning inte är möjlig

Kommunikation

4G Cat M1 eller GSM/GPRS för data till Ease Fleet