Tool Tracker

Modellbeskrivning

Liten enhet som installeras på alla typer av utrustningar och verktyg. Enheten använder blåtandsteknik och kommunicerar med Ease Fleet-appen och våra trackerenheter. 3 års batteritid. I Ease Fleet appen finns smarta funktioner för att få full koll på dina verktyg.

Produkttyp:

Tool Tracker

Modellnamn:

TQ399

Teknisk översikt

Storlek

36 x 11,5 mm (Ø x H)

Spänningsmatning

Internt batteri med upp till tre års batteritid

Miljötålighet

Vatten och dammtålig enligt IP68 (IEC 60529)

Kommunikation

Enheten kommunicerar via en Infobric Tracker eller via Ease Fleet appen genom Blåtand/BLE

Positionering

Enheten positioneras genom den enhet som mottar ID-signalen från Tool Tracker, alltså en Infobric Tracker eller Ease Fleet appen