Easy Tracker

Modellbeskrivning

En smidig enhet som är gjord för att monteras direkt på bilens batteri, ingen ytterligare inkoppling krävs. Perfekt om din bil inte har ett OBD-uttag eller om du vill ha en fast installerad enhet. Enheten har en anpassad GNSS-antenn som är gjord för att kunna ta emot signaler trots att montaget vanligtvis sker under motorhuven eller i bagageutrymmet.

Produkttyp:

Easy Tracker

Modellnamn:

TQ405

Teknisk översikt

Storlek

93 x 58 x 14 mm (L x W x H)

Spänningsmatning

10-30VDC

Miljötålighet:
Vatten- och dammtålig enligt IP65 (IEC 60529)

Kommunikation

GSM/GPRS för data till Ease Fleet

Blåtand och BLE för tillbehör såsom Tool Tracker

Power modes

Låg strömförbrukning när fordon inte används

Inbyggt batteri för larm om enhet tas bort eller spänning från fordonsbatteri försvinner