Registrera resor för en hyrbil

Beskriver hur du gör för att registrera resor du utför med en hyrbil.

Emil Nilsson avatar
Skrivet av Emil Nilsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att registrera resor på en hyrbil behöver du logga in i vår app, Fleet.

1. Klicka på modulen Min Bil.

2. Klicka på Snabbmenyn längst ned i mitten.

3. Välj alternativet Hyrbil.

4. Klicka på + knappen uppe till höger för att lägga till resor med hyrbil.

5. Fyll i alla fält så att resan blir komplett. Klicka på Lägg till när du är klar.

Bra att veta!

• För att kunna registrera hyrbils resor behöver din enhet vara kopplad till en förmånsbil. Funktionen går t.ex. inte att använda om enheten är kopplad mot en företagsbil.

• Resorna du registrerar under Hyrbil följer inte med i en vanlig export av körjournalen. Om du däremot har din körjournal integrerad mot Autoplan eller Ziklo följer dina hyrbils resor med i integrationen mot dessa leasingbolag.