Alla samlingarAdministrationWebb
Kräv syfte för tjänsteresor

Att ange ett syfte på en resa är från början inget krav. Det går dock att aktivera så att det blir ett krav att sätta syfte på tjänsteresor.

Emil Nilsson avatar
Skrivet av Emil Nilsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att aktivera denna inställning behöver du som administratör logga in på vår webbsida, login.infobricfleet.se

1. Klicka på Administration och därefter på fliken Organisation.

2. Klicka på ditt företags namn och välj Ändra.

3. Välj fliken Inställningar och skrolla sen ner till rubriken Hantera körjournaler.

4. Klicka i kedjesymbolen för Syfte krävs för godkännande av körjournal och aktivera sen inställningen.

5. Klicka på Spara och inställningen är nu aktiverad.

Bra att veta!

• Du kan även välja att aktivera att en påminnelse ska skickas ut ifall en förare har glömt att ange ett syfte på en tjänsteresa.
    Inställningen heter Skicka påminnelse om att skriva syfte och du finner den på samma ställe som själva aktiveringen.

När inställningen är aktiverad kan du välja vilken dag och vilken tid du önskar att påminnelsen ska skickas ut.