Q2 2024

Systemuppdateringar för Q2 2024

Oscar Karlsson avatar
Skrivet av Oscar Karlsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nu är äntligen en ny miljörapport här!

Miljörapporten innehåller allt du behöver. Här kan du följa fordonsparkens CO2-utsläpp, körbeteende och tomgångstid för att få en inblick över vad det är som gör att ett fordon har mer miljöpåverkan än ett annat.

Miljörapporten hittar du som en egen flik i Rapport & Analys

Här kan du välja på

• Tjänst- eller privatkörning

• Tidsfiltrering

• Vilka kolumner du anser vara viktiga

Masseditering som sparar dig tid!

Nu kan du istället välja att redigera flera fordon samtidigt i modulen Mina fordon. Byt organisation, sätt fordonsansvarig eller fyll i däckavtal snabbare än någonsin.

Ny logik för att följa fordon på kartan

För att göra det smidigare att navigera kartvyn har vi gjort om logiken för att följa fordon.
Nu kommer du inte längre att automatiskt följa ett fordon, utan väljer först det eller de fordon du vill följa och bockar sedan i "Följ fordon".

Större ändringar

• Identifierat prestandaproblem och gjort systemförbättringar

• Auto-import av din fordonspark

• Ny paketering

Mindre ändringar

• Orderstatus i Mina fordon ändrad till "Skickad" istället för "Installerad"

• Begränsat antal resor man kan slå ihop till 10st

• Enklare att aktivera automatisk hämtning av bränslepriser

Övrigt

• Mindre buggar identifierade och åtgärdade