Januari 2022
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nedan följer en sammanfattning över de systemuppdateringar som släpptes under Januari 2022.

Webb

Min bil

• Nu är det möjligt att godkänna sina resor även om det finns resor utan förare eller att ett enhetsbyte har skett.

Mina resor

• Tidigare har inte decimaler visats i exporten vilket det gör från och med nu.

Hantera körjournaler

• En användares egna bil är åter synlig under Hantera körjournaler.

• Man kan dock inte attestera eller godkänna sin egna bil från Hantera körjournaler. Detta behöver en annan användare med den behörigheten utföra.

• Mätarställningskalibrering

• Löser problemet med att det ibland kunde var en skillnad mellan utgående mätarställning den sista i månaden och ingående den första i månaden därefter.

• Förbättrat stöd för att kunna genomföra större exporter.

• Korrigering av hur mätarställningen visas för förmånsbilar med högt integritetsskydd.

Spåra & Leda

• Numera visas både reg. nummer samt namn på enheten om man har båda fälten ifyllda.

Förar-ID

• Det är numera möjligt att tilldela samma förare till flera resor samtidigt.

Övrigt

• Prestandaförbättringar.

App

Min bil

• Ny funktion för att korrigera distans som saknas efter att enheten varit frånkopplad

• Förbättrade notifieringar när en enhet blir frånkopplad och inkopplad igen.

• Användare med integration till CarPay-fleet kan nu göra sina fordonsbyten direkt i appen.

• En delad resa kan nu slås ihop med andra resor.

Mina resor

• Förbättrad funktionalitet kring att slå samman olika resor.

Hantera körjournaler

• Resor som pågår över två dygn är nu visuellt synliga.

• Nu visar vi även det gamla fordonet efter att man har gjort ett fordonsbyte.

Övrigt

• Ny snabbmenyknapp där du lätt navigerar till de mest använda funktionerna. Denna snabbmeny kommer att förbättras mer i kommande uppdateringar.

• Förenklat installationsflödet av enheter. Nu kan du enkelt installera en enhet genom att trycka på snabbmenynknappen och välja Installera enhet.