Alle samlingerAdministrasjonWebb
Bytt fører av et kjøretøy

Som administrator har du muligheten til å bytte fører av et kjøretøy.

Emil Nilsson avatar
Skrevet av Emil Nilsson
Oppdatert over en uke siden

For å bytte fører av et kjøretøy må du som administrator logge inn på vår nettside, login.infobricfleet.com

1. Klikk på Administrasjon og gå til fanen Kjøretøy.

2. Klikk på kjøretøyet du ønsker å bytte sjåfør på og velg Endre.

3. Rull ned til overskriften Bruk.

4. Klikk på Driver-feltet og velg deretter den nye brukeren du ønsker å angi som fører av kjøretøyet.
    Vær oppmerksom på at denne endringen vil godkjenne kjørejournalen til kjøretøyets gamle sjåfør.

5. Klikk på Lagre og den nye brukeren er nå koblet som sjåfør på kjøretøyet.

Godt å vite!

• Hvis du ikke finner den nye brukeren og trenger å opprette den, kan du gjøre det selv. Les manualen her.