Ändra resetyp på en resa | App
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du ska ändra resetypen på en resa mellan privat och tjänst kan du göra det via vår app, Ease Fleet.

1. Klicka på Min bil och klicka därefter på Körjournal.

Det finns två olika sätt att ändra en resetyp. Välj det sätt som passar bäst.

• Svep från vänster till höger på resan och klicka på önskad restyp.

• Klicka på resan för att sen välja önskad restyp.

Tips! Du kan även markera en eller flera resor genom att klicka längst ut till vänster på resorna. Klicka sen på knappen Redigera resor. På så vis kan du ändra restyp på flera resor samtidigt, uppdatera ett projekt eller uppdatera syftet med resorna.