Alla samlingarInstallationApp
Installera enhet i en förmånsbil

För att installera en körjournalsenhet och knyta den till ett reg. nummer behöver du ha tillgång till enheten samt vår app.

Emil Nilsson avatar
Skrivet av Emil Nilsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du ska utföra en installation av en enhet behöver du logga in i vår app, Fleet.

1. Klicka på Snabbmenyn längst ner i mitten. Välj därefter Installera enhet.

2. Skanna av QR-koden på körjournalsenheten. Ta se ett foto på bilen med reg. numret synligt alternativt tryck på knappen Fortsätt utan ett foto på fordonet.
    Bekräfta sen att reg. numret är korrekt.

3. Ange bilens aktuella mätarställning och klicka på Spara.

4. Ange eventuell kompletterande information om fordonet, om så önskas, och tryck sen på Bekräfta.

5. På frågan om du vill sättas som förare på fordonet svarar du Ja.

När enheten är monterad i bilen är installationen klar och enheten är redo att börja användas.

Bra att veta!

• Om du är osäker på hur du monterar enheten i just din bil har du möjlighet att följa denna guide.