Prenumerera på körjournal som administratör
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Istället för att med jämna mellanrum exportera ut de körjournaler som är av intresse går det som administratör att prenumerera på de körjournaler och få de skickade till sig vid samma tidpunkt varje gång.

För att prenumerera på en körjournal behöver du som administratör logga in på vår webbsida, login.infobricfleet.se

1. Klicka på Hantera körjournal och klicka på fliken Översikt.

2. Klicka på bilen vars körjournal du önskar att prenumerera på.

3. Klicka på knappen Prenumeration och välj därefter vilken typ av resor du önskar att prenumerationen ska innehålla.

4. Välj vilket tidsintervall samt datum och tid du önskar att prenumerationen ska skickas till dig.

5. Klicka på Spara.