Alla samlingarAdministrationApp
Skapa användare | App

Som administratör kan du skapa upp användare/konton åt t.ex. dina förare.

Emil Nilsson avatar
Skrivet av Emil Nilsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att skapa en ny användare kan du som administratör göra det via vår app, Fleet.

1. Klicka på Snabbmenyn längst ner i mitten. Välj därefter Bjud in användare.

2. Välj vilken organisation användaren ska ligga under och klicka på Fortsätt.

3. Förutom att ange användarens mejladress kan du också välja om användaren ska kunna logga in i systemet eller inte samt vilka moduler användaren ska ha tillgång till.

4. Klicka på Skapa konto. Användaren är nu skapad.

Den nya användaren får nu ett aktiveringsmejl som förklarar hur man kommer igång och aktiverar sitt konto. I samband med aktiveringen fyller användaren själv i sina uppgifter.

Bra att veta!

• Om användaren du skapar ska ha behörighet som en administratör behöver du sätta upp användaren via vår webbsida. Läs manualen här.