Alla samlingarMin bilApp
Ändra restyp på en resa | App

Beskriver hur du gör för att ändra restypen på en resa.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du ska ändra restypen på en resa mellan privat och tjänst kan du göra det via vår app, Fleet.

1. Klicka på Min Bil och klicka därefter på Körjournal i bottenmenyn.

2. Svep med fingret till höger på den resa du önskar att byta restyp på.

Bra att veta!

• Du kan ändra restyp på flera resor samtidigt genom att klicka på resorna längst ut till vänster och sen välja Redigera resor

• Om du klickar på en enskild resa kan du även här ändra restypen på resan.