Återställ lösenord åt en annan användare
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att återställa en annan användares lösenord behöver du som administratör logga in på vår webbsida, login.infobricfleet.se

1. Klicka på Administration och gå till fliken Användare.

2. Hitta användaren vars lösenord ska återställas.

• Tips! Du kan filtrera fram användaren. Det gör du genom att klicka på de tre strecken

i den kolumnen du vill söka i och skriv i filtreringsfältet.

• Tips! För att söka i den här vyn så kan du t.ex. söka på användarens mailadress.
      Det gör du genom att klicka på de tre strecken i kolumnhuvudet för E-mail klicka på filter och sök.

3. Klicka på användaren och välj Ändra.

4. Längst ner till vänster i användarinformationen klickar du på "Skicka e-mail för att återställa lösenord" - Då skickas ett mail till användaren där hen kan återställa sitt lösenord.